IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Живот
10:03 | 14 юни 2018
Обновен: 18:16 | 14 май 2024

Наръчник за жени: Започва Световното по футбол

Как да си изкараме един неповторим месец, докато мъжете зяпат телевизора (Съвети от жена с 30 годишен щастлив брак)

По материала работи: manager
Наръчник за жени: Започва Световното по футбол

Започва Световното по футбол! От 14-ти юни до 15-ти юли за нас жените има две възможности:

 

Първата е да си скъсаме нервите, да се изпокараме с половинката и накрая даже и да се разделим!

 

И втората – да си изкараме един неповторим месец, а после да очакваме с нетърпение следващото футболно събитие.

 

Като жена с дълъг семеен стаж, аз по принцип залагам на второто.

 

Този период, момичета е много подходящ за нас жените, ако умеем да го използваме. Има няколко малки трика, които можете да използвате и ви гарантирам, че няма да искате този месец да свършва.

 

Първият етап е подготовката. Днес е единствения ден в който препоръчвам да седнете заедно с мъжа си пред телевизора (препоръчително е даже преди него). Нищо не ви коства да нарежете една салатка и малко мезенца, да сложите в хладилника от любимото му питие и да подредите масата пред телевизора. ЗАДЪЛЖИТЕЛНО без да правите никакъв коментар. А към 17:00 ч. се настанявате на масата и заявявате на съпруга си (ако е в къщи) или му звъните по телефона (ако е на работа) с една единствена реплика: „Скъпи, чакам те, откриването на Световното ще почне всеки момент! Да не го изпуснем!“. Откриването по принцип е много красиво и си заслужава да се види. Сипвате си по едно питие и проявявате интерес на кой отбор е привърженик съпругът ви. Може и вие да си харесате отбор, но не е задължително.

 

В 18:00 часа започва първият мач Русия - Саудитска Арабия и вашата едномесечна отпуска. Преди първият съдийски сигнал, в проява на „тактичност“, заявявате: „Аз няма да ти преча да си гледаш мача, ще ида да видя Ели (Лили, Пепи или както там се казва някоя от приятелките ви…). Може да идем и до Мола… Ще имаш ли възможност да ми дадеш някой лев (става и кредитна или дебитна карта, стига да има пари по нея и да знаете кода)…

 

В подобен момент мъжете стават доста щедри, знам го от опит…

 

Има и вариации по темата:

 

  1. Да поканите негови приятели, за да гледат заедно мача
  2. Да се съгласите „благосклонно“ да отиде на гости у приятел да гледа мача…
  3. Изобщо да го оставите да си гледа мачовете…

През това време вие:

 

  1. Първо, винаги ще разполагате с повече пари. Но запомнете! Внимавайте кога излизат отборите на терена и точно този е момента да му опразните джобовете.
  2. Второ, винаги ще разполагате с време за себе си и си го оползотворявайте, както ви се хареса…
  3. Трето, няма нужда да го ревнувате… Той ще си седи залепен за телевизора и най-много да изпие някое и друго питие в повече.
  4. Четвърто, във втората фаза на първенството, даже може да си направите и два-три дни почивка на СПА с приятелки. Ако хладилникът е зареден никой няма да забележи, че ви няма
  5. Задължително изпратете децата на гости при баба и дядо или на лагер, защото и те имат нужда от почивка, а и да не пречат на тати да си гледа мачовете.

 

Гарантирам ви, че ако се придържате към тези прости правила  ще изкарате един неповторим месец и ще съжалявате, че Световното е през цели четири години!

 

А съпругът ви! След приключване на първенството ще се чувства гузен, че не ви е обръщал внимание (особено ако вие не му казвате нищо по въпроса, а продължавате да сте мила и добра) и ще се хвали пред приятелите си, че има най-прекрасната жена!

 

Успех! Световното по футбол започва!

 

МАНЯ ПЕТРОВА

 

Светът е футбол: Започва Световното първенство в Русия

 

Коментари

Новини Варна