IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Живот
00:11 | 22 юни 2018
Обновен: 03:54 | 23 март 2024

Седмичен хороскоп 25 юни - 1 юли 2018 - Водолей

Изненадите за вас през тази седмица ще са в повече

По материала работи: Борис Проданов
Седмичен хороскоп 25 юни - 1 юли 2018 - Водолей

Ако сте родени под знака на Водолей през тази седмица ще сте склонни към по-голяма концентрация и решителност за разрешаване на неприятностите в живота си. Ако това има връзка с хора, които ви създават напрежение, ще сте готови за раздяла с тях. 
 

През седмицата ще се ангажирате със събитие свързано с момиче или млада жена, като ще се постараете да дадете най-доброто от себе си (разбира се, не само финансово). 
 

По-важното е, че тази седмица вещае за вас различни събития, които ще ви помогнат да изградите по-ясно своите планове за следващите седмици и месеци. Ще отпаднат (вероятно от само себе си) някои пречки, затруднения или притеснения. 
 

Изненадите тази седмица ще са в повече, но пък така ще направят дните ви много по-многоцветни и емоционални. Не бива във всяко едно такова събитие да се търси причина (особено ако става дума за нещо негативно според вас). 
 

Седмицата ще бъде много добра за работата и за професионалното ви развитие. Неочакваните събития там в един момент ще ви донесат някаква изгода или полза. 
 

Жените Водолей ще бъде добре да обърнат повече внимание на здравето си, на изоставени медицински или зъболекарски процедури и др. 
 

Мъжете ще са по-изнервени, нетърпеливи, раздразнителни, което ще е предпоставка за трудни отношения в дома и на работното място. 

Коментари

Новини Варна