IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Живот
10:18 | 23 юни 2018
Обновен: 19:00 | 8 март 2024

Хороскопът ви за 23 юни

Какво вещаят звездите за днешния ден

По материала работи: Слав Велев
Хороскопът ви за 23 юни

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

 

Всеки ден Tialoto.bg  ви предлага хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

 

Овен

 

Отделете време за проверка на финансовото си състояние и уреждане на разплащания и задължения, свързани с бита и дома. Не давайте пари на заем. Ако искате да се възцари спокойствие в семейството, организирайте на близките някакво забавление.

 

Телец

 

Не е подходящо точно днес да обсъждате проблеми, свързани с любовните отношения. Проявете пестеливост и помислете дали не е време да се захванете с допълнителна работа. Анализирайте събитията от близкото минало, за да избегнете повторението на груби грешки.

 

Близнаци

 

Не е изключено да попаднете в някаква твърде заплетена ситуация и в първия момент да не се сетите как да оправите нещата. Посъветвайте се с повече от един приятел, на когото имате доверие. Комбинирайте споделения опит и негативните последствия ще са минимални.

 

Рак

 

Ще ви възложат нещо сложно. Не е задължително да е на работното място, може да е и у дома. Не се отказвайте. Вярвайте в собствените си способности и непременно ще се справите. По-добре е да откажете, ако ви канят за участие в някакво публично мероприятие.

 

 

Лъв

 

За уреждане на финансов въпрос се вслушайте в съвета на приятел, за да не претърпите материални загуби. Настроението ви е романтично, а моментът е подходящ, за да поговорите с партньора за взаимните си чувства. Всичко, свързано с любовта днес ще ви носи радост.

 

Дева

 

Първоначално отделете време за себе си, погрижете се за външния си вид и настроението. Не отказвайте на приятелска покана за парти, независимо че компанията може да е шумна и да има твърде много непознати. Ще се забавлявате и ще се заредите с приятни спомени.

 

Везни

 

Предстои ви труден разговор, но е по-добре да не го отлагате. Не се колебайте да изразите мнението си под предлог, че няма да ви разберат или ще ви противоречат. В крайна сметка, нали знаете, че в спорът се ражда истината.

 

Скорпион

 

Прекалено сте темпераментни и импулсивни и може да си навлечете неприятности. Контролирайте поведението и изказванията си, особено спрямо близките. Не се заяждайте за щяло и не щяло, защото ще ги оскърбите и след това дълго време ще съжалявате.

 

Стрелец

 

Точно днес не е препоръчително да се хвърляте в любовни авантюри. Както и да ви изглеждат нещата бъдете сигурни, че ще завършат зле. Или ще навредите на репутацията, или ще навредите на здравето си, а и едното, и другото ще се отрази зле на финансите ви.

 

Козирог

 

Бъдете изключително внимателни, ако се налага да подписвате документи. Четете ги подробно, за да избегнете досадна грешка или недоразумение, което после трудно ще коригирате. Ще се свържете с нови делови партньори и е много вероятно да разширите бизнеса или професионалното си влияние.

 

Водолей

 

Ще получите интересни делови предложения или оферти за работа, за съвместно участие или за дейности, свързани с неформалните ви интереси. Даже няма да ви хрумне, че сте толкова популярни и първоначално може да ви е трудно да вземете правилно решение. Точно за това е желателно да поискате отсрочка за отговор, докато си създадете ясна представа за ситуацията.

 

Риби

 

Колкото по-ясно формулирате целта си, толкова по-лесно ще я постигнете. Няма да промените професионалния си статус, но ще получите отговор на важни въпроси, които ви вълнуват. Не се стресирайте от затрудненията, във възможностите ви е да ги преодолеете.

Коментари

Новини Варна