IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 24°
Живот
21:28 | 11 юли 2018
Обновен: 04:37 | 23 март 2024

Мъжете харесват най-напред с очите

Тайни за силния пол, които трябва да знаете

По материала работи: Пламен Янков
Мъжете харесват най-напред с очите

Във взаимоотношенията между мъжете и жените има много неща, които са неизвестни и за двата пола. Тайната за разбирането на жените все още не е разкрита, но до каква степен ние жените успяваме да разберем господата? Екипът на az-jenata.bg споделя няколко тайни за мъжете, които е добре да знаете.

 

Мъжете са изложени на по-голям риск от отказ

Представителките на нежния пол са изправени пред отхвърляне много по-рядко, за разлика от мъжете. Ако една жена иска да привлече вниманието на един мъж, само един разговор е достатъчен. Дори ако бъде отхвърлена, тя би могла да продължи напред.

В наши дни дамите са много по-смели, отворени да направят първата крачка. От друга страна, тази смелост при господата сякаш се загуби във времето и те предпочитат да не рискуват да заговорят жена, от страх да не бъдат отхвърлени.

 

Мъжете харесват най-напред с очите

Мъжете реагират по-добре на визуални стимули, отколкото жените. Ако видят нещо, което харесват, няма да бъдат разсейвани от нищо друго. Ето защо няма как привлекателна дама да не прикове тяхното внимание, докато харесват външността, биха могли да игнорират доста минуси по отношение на личността ѝ. 

 

Искат да бъдат обичани

Въпреки и да не го споделят и някак да се въздържат да ни го показват, представителите на силния пол се нуждаят от любов точно толкова, колкото и жените. Те не са истински щастливи, освен ако са в задоволителна връзка с някого, който се грижи за тях. Грижовността е единият от признаците на любов и ако я получават редовно, връзката им може да бъде балансирана.

 

 

Мъжете не „четат“ мисли и не „прочитат“ хората

Мъжете нямат добре развита интуиция като жените. За тях е по-трудно да се адаптират социално за разлика от жените. Също така, понякога им е трудно да разберат за какво им се сърди половинката, затова, момичета, говорете директно.

 

Едно от най-важните неща за тях във връзката е лоялността

Има причина повечето мъже да са собственици на кучета, вместо на котки. Това е така, защото кучетата им предоставят лоялността, от която се нуждаят. Ето защо те държат да имат лоялна партньорка в любовта. Да бъдеш лоялен партньор трябва да бъде двупосочна улица, ето защо е важно не само да давате, но и да получите същото от мъжа до себе си.


Искат да са водещата страна

Това, което мъжете искат в отношенията им е любимата им да ги уважава. Трябва да знаете кога да дадете на мъжа управлението на връзката. Мъжете традиционно са тези, които водят, вземат важните решения. Културата донякъде променя традиционните различия и роли, но много от господата все още очакват те да са по-силната половинка в една връзка. Ето защо е важно да се намери балансът между двама души.

 

Не можете да ги накарате да се обвържат

Невъзможно е да накарате един мъж да се обвърже в сериозен ангажимент, ако не е готов. Ето защо му дайте малко време.

Коментари

Новини Варна