IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Живот
21:38 | 11 юли 2018
Обновен: 10:43 | 26 март 2024

Защо сексът между влюбени е по-хубав?

Експериментирането може да бъде много забавно

По материала работи: Пламен Янков
Защо сексът между влюбени е по-хубав?

С всеки нов партньор, сексът е различно вълнуващ или пък не. Независимо дали става въпрос за детайлна любовна игра, секс ролеви игри, чувствено отношение, насладата от секса е много по-голяма, когато партньорите са влюбени. Има не само физическо привличане, но до голяма степен доминират нашите емоции. Какво още прави сексуалните контакти толкова специални представят от az-jenata.bg

 

Контактът с очите укрепва опита

Когато правите секс в мисионерската поза, погледите ви нормално се срещат и това ви харесва, не се чувствате неудобно. Напротив, това само увеличава удоволствието и се превръща в синоним на романтика. Усещането, което изпитвате гледайки се с партньора по време на секс е различно, когато сте влюбени и когато е просто секс.

 

Знаете точно какво искате

Когато сме влюбени и емоциите ни са споделени ние ставаме по-смели в това да разучим собственото си тяло, това на половинката ни, да преоткрием взаимно сексуалността си. Срамът да говорим за най-интимните си желания, сякаш е изчезнал. Проявяваме повече любопитство към това какво кара другия да се чувства добре в леглото.

 

Експериментирането може да бъде много забавно

С любимия човек се познавате толкова добре и се чувствате по такъв начин, когато сте заедно, че сте готови постоянно да опитвате нови неща в секса. Но не просто експериментирате, а влагате чувственост в това, което правите един за друг в спалнята.

 

Несигурността напълно изчезва

Може би няма човек, който в началото на връзката не изпитва притеснение за това дали физически е достатъчно привлекателен, как ще се представи сексуално. Когато двама души са влюбени, тези неудобства постепенно започват да избледняват.


Няма да правите нещо, което не ви харесва

Не сте сигурни за секс позата, някои неща в любовната игра или може ви половинката ви достига оргазъм преди вас? Това, което отличава секса между влюбени и приятели с екстри е, че при първите нещата не се претупват и има значение как се чувстват двамата партньори. Те се стремят взаимно да си доставят удоволствие, докато при вторите взаимоотношения нещата сякаш се претупват и обикновено единият партньор проявява егоизъм.

Коментари

Новини Варна