IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Живот
21:43 | 21 юли 2018
Обновен: 06:52 | 19 април 2024

Четири пози за сигурен оргазъм

Няма жена, която да не иска да стигне до кулминация заедно с партньора си

По материала работи: Пламен Янков
Четири пози за сигурен оргазъм

Понякога жените казват на партньорите си, че не е проблем, дори и да не успеят да стигнат самите те до кулминация. Е, казват го за успокоение, но си е чиста лъжа. Няма жена, която да не иска да изпита оргазъм заедно с партньора си. И както добре знаем, при жените кулминационният миг идва по-трудно и по-рядко в сравнение с господата. За сметка на това пък дамите са привилегировани и могат да изпитват множествени оргазми, стига да успеят да стигнат до кулминация. За да сте сигурни, че удоволствието ще е взаимно и двамата ще сте удовлетворени от секса, добре е да го правите в пози, които почти сигурно гарантират оргазма.

 

Ето кои са те, представени от az-jenata.bg

 

Ездачка

Тази поза позволява на дамата да контролира ситуацията и да направлява ритъма на сексуалното действие. Тя усеща кога наближава връхната точка, кога да забави или пък ускори движението и затова тази поза е сред най-добрите предложения за сигурен оргазъм.

 

Модифицирана мисионерска поза

Лека промяна на тази класическа секс поза може да ви доведе лесно до така желаната чувствена кулминация. Как да стане? При модифицираната мисионерска поза е необходимо да се разкрачи над вас, а вашите крака да са свити между неговите. Това ще стегне влагалището около пениса като по този начин се стимулира клиторът и има по-голяма възможност за достигане до оргазъм и от двамата партньори.

 

С крака върху раменете

Една от най-добрите пози за достигане на оргазъм е да качите крака върху раменете на партньора си и да ги стегнете в захват. Така вие ще диктувате ритъма и ще усещате най-добре позицията и наближаващото „О-о-о“.

 

Кучешката поза

Любима поза за мъжете, но и за дамите, защото проникването при нея е достатъчно чувствено да ги накара да свършат. Тази поза е сред най-дълбоко проникващите, има силен захват и усещането за жената е много чувствено. Възможна е допълнителна стимулация на клитора, което ще спомогне за достигане до мощен оргазъм.

Коментари

тайната се крие в св ( преди 2 години )
Преди 12-13 години опитвах да имам връзка с грозен и слаб мъж, който не ме привличаше и като характер...Нито една поза не ме накара да свърша, а с ръка в една и съща поза успявах винаги...Проблемът на женските оргазми се крие в това, че жената години наред е дискриминирана и принуждавана да търси партньор предимно за разплод без да мисли за удовослтвие, а мъжете винаги са имали избор...Жената има нужда от пари и пълната свобода да търси и избира както прави всеки мъж...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна