IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Живот
21:41 | 21 юли 2018
Обновен: 13:28 | 19 април 2024

Пет признака, че ТОЙ е влюбен

Някои от тях ще ви се сторят странни, но бъдете сигурни в тяхната достоверност

По материала работи: Пламен Янков
Пет признака, че ТОЙ е влюбен

Има ли начин да си сигурна в любовта на един мъж? И дори да се убедиш в нея, как можеш да знаеш, че тя няма да изчезне след поредното уиски в компанията на други жени? Съдбата често си играе с нас, подлага ни на изпитания, отсява хората, в които сляпо сме вярвали. Но това е тема, дълга и дълбока за разсъждения. Засега ще се спрем на петте признака, селектирани от beu.bg, които показват, че мъжете са влюбени. Някои от тях ще ви се сторят странни, но бъдете сигурни в тяхната достоверност, както и в това, че се отнасят за почти всички мъже.

 

Признак едно – казва ти го!

Би било добре да погледнеш с недоверие към тип, който 2 часа след запознанството ви ти казва, че те обича. Защото или нещо в главата не е добре, или облича в красиви думи сексуалните си намерения, по-вероятно – еднократни. Но, ако си с мъж от известно време и той ти казва вълшебните думи, значи наистина ги мисли. За господата е трудно да разкриват подобни чувства, така че, ако го направят, то няма защо да се съмняваме в тях.

 

Признак две – грижа го е за теб!

Няма начин да не го усетиш – болна си, а той веднага тича до аптеката. Редовно ти носи неща, които обичаш, съобразява се с твоите желания, не допуска да те поставя в неловки ситуации и е готов да скочи на всеки, който се опита да те засегне по някакъв начин.

 

Признак три – обърква се, когато си наблизо

Този показател е за двойките, които все още са в началото на връзката си. Любовта, особено за мъжете, е вид слабост. Те усещат, че емоциите ги карат да правят неща, които преди не биха и помислили да направят. Заедно с факта, че искат да се представят добре в очите на любимата си, стават наистина объркани. Леко непохватни, понякога дрънкат глупости, изобщо – държат се неестествено и странно.

 

Признак четири – поне веднъж е говорил за семейство

Семейство, деца, брак, съвместен живот… Споменал ли е една от тези думи поне веднъж, дори и между другото, да знаете, че тя наистина му се върти в главата. А щом изобщо се е появила там, то със сигурност има силни чувства.

 

Признак пет – очите му го издават!

Да, загледай се! Очите са прозорец към душата. Дори да ти е ядосан, дори да се прави на безразличен, ако в погледа му се чете любов, значи я има. А как да разбереш дали това е любов? Тук няма признаци, то просто се усеща. Довери се на инстинкта си!

Коментари

Новини Варна