IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Живот
18:28 | 21 юли 2018
Обновен: 07:41 | 14 април 2024

Правете чувствен секс с... правилно дишане

Отворете сетивата си

По материала работи: Пламен Янков
Правете чувствен секс с... правилно дишане

Дишането може да се окаже ключа към още по-вълнуващи, чувствени и разтърсващи секс изживявания! Извинете - имахме предвид любовни изживявания, защото упражненията за които ще си говорим сега са за влюбените двойки, които искат да се издигнат на по-високо емоционално ниво и то не само в леглото.


Синхронизираното тантрическо дишане може да помогне на партньорите да станат по-близки един с друг и да постигнат по-голяма интимност, отбелязват от beu.bg. И въпреки, че то определено увеличава сексуалното напрежение, това не означава, че винаги води до полов акт. Но според експертите, ако правите следните упражнения с половинката си сутрин и вечер, те със сигурност ще ви помогнат да почувствате по-дълбока връзка помежду си и ще подобрят любовния ви живот.

 

За начало легнете един срещу със затворени очи. Нека единия вдишва, когато другия издишва и обратното. Опитайте се да се отпуснете – слушайте взаимно дишането си, почувствайте как гърдите ви се разтварят и се опитайте да уловите дъха на партньора си.

 

След няколко минути започнете да дишате в синхрон – вдишвайте и издишвайте дълбоко по едно и също време!

 

След още няколко минути започнете да разменяте ласки помежду си. Отворете сетивата си – докосвайте се, милвайте се, дори си разменяйте леки целувки, но не спирайте да дишате дълбоко.

 

Прегърнете се и се насладете един на друг така, както го правите сутрин преди да станете или вечер преди да се унесете в сън. Ако ви се прииска да правите любов, опитайте се да се отпуснете и продължете да дишате дълбоко и в синхрон по време на сексуалния акт.

 

Е, ще изпробвате ли тази чувствена тактика довечера? А на сутринта?

Коментари

Новини Варна