IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 23°
Живот
21:11 | 21 юли 2018
Обновен: 04:56 | 23 март 2024

Разнообразете връзката си с неделен секс маршрут

Това бил най-подходящият начин и за релакс и за емоционално сближаване на партньорите

По материала работи: Пламен Янков
Разнообразете връзката си с неделен секс маршрут

Момичета, ако връзката ви е станала леко скучна или с половинката сте позагубили от романтичната тръпка, то е крайно време да разнообразите отношенията си. Как ли? Естествено ключовата дума е секс. Но този път говорим за нещо по-специално. Учените ни изненадаха с термина "секс маршрут", който се прави вкъщи и… в неделя.

 

Неделята се смята за свободен ден за всички, но специалистите съветват да не го посвещаваме изцяло на домакински задължения или гледане на телевизия. Ако искате да заздравите връзката си и да я направите по-вълнуваща, отдайте се на секс във всички стаи на дома ви. Това бил най-подходящият начин и за релакс и за емоционално сближаване на партньорите, отбелязват от beu.bg.

 

Препоръчителният секс маршрут е следният: започва се от дивана в хола, преминава се през кухненския плот, терасата (за по-екстремните), столът в спалнята и задължително се завършва в банята. Където можете да си вземете заедно душ или дълга вана. Вие може да съставите ваш собствен секс маршрут като условията са да преминете през всички помещения в дома ви и да не ползвате леглото.

 

Препоръчително е да го правите поне веднъж месечно. Резултатите били зашеметяващи. По-силна любов, по-силна връзка и мноого положителни емоции. Поне нищо не пречи да опитате. А и звучи доста забавно.

Коментари

Новини Варна