IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Живот
20:34 | 21 юли 2018
Обновен: 04:56 | 23 март 2024

Вокалистката на Garbage разказа за манията си по мазохизма

Шърли Менсън призна, че обичала да се самонаранява

По материала работи: Пламен Янков
Вокалистката на Garbage разказа за манията си по мазохизма

nassya@cherno-more.tvШотландската певица и актриса Шърли Менсън, известна като лидер на рок групата „Гарбидж“, говори за това, как обичала да се наранява, и как това се е превърнало в мания, с която е трябвало да се справя. Думите й предават от "Ню Йорк Таймс", цитирани от lifeonline.bg.

 

Изпълнителката се изповядва, че по време на своето юношество е имала безразборен сексуален живот, често е използвала наркотични вещества, но в един момент се е спряла на постоянен сексуален партньор. Мъжът започнал да й изневерява и след поредната кавга тя взела нож, който винаги носи, и направила няколко разреза на глезена си.

 

"В този момент се почувствах недосегаема и могъща. Всичко беше под мой контрол. Нещо повече, почувствах топла вълна на комфорт и лекота на облекчение от гнева и безпомощността ...", спомня си Менсън.

 

"Проблемът с всяко самонараняване, е че веднага след като му дадеш воля започваш да усъвършенстваш навика. Започнах да правят това редовно. Разрезите ставаха все по-дълбоки. Криех белезите под чорапогащи и никога не казах на никого за тях.", споделя певицата ,

 

Според Менсън нейната болезнена страст изчезва за известно време, когато прекъсва нездравите си отношения и намира любящ човек. Желанието да се наранява се завръща много по-късно, по време на турнето на Garbage. 

 

"Трябваше да преодолея раздразнението и разрушителното усещане, че съм непълноценна.", признава тя.

 

Менсън подчертава, че по това време не е имало специални групи за подкрепа на хора с проблеми, и тя трябвало да се справя сама с това. Певицата добавя, че сега избягва да се наранява, заобикаляйки себе си с грижовни хора и опитвайки се да върши неща, които да й донесат щастие.

 

Шърли Менсън играе роля в поредицата "Терминатор: Битката за бъдещето". Заедно с Garbage издава седем студийни албума. Изпълнява песента към филма за агент Джеймс Бонд „Само един свят не стига“ от 1999.

Коментари

Новини Варна