IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Живот
00:09 | 15 август 2018
Обновен: 16:13 | 17 април 2024

Най-големите секс тайни на зодиите (Стрелец)

Кой какво обича в леглото?

По материала работи: Деян Михайлов
Най-големите секс тайни на зодиите (Стрелец)

Ако имате чувството, че сексуалният ви живот е скучен, монотонен и не ви носи удоволствието, от което имате нужда, не бързайте да сменяте партньора. Хората обичат най-разнообразни неща в секса.

Това зависи както от характера им, така и от зодията, която са – е и опитът под завивките е от значение. Ако искате да разберете как да доставите удоволствие на половинката си, ето какво харесват различните зодии по време на секс.


Стрелец 

Стрелецът е от групата на огнените знаци, поне що се отнася до секса! Стрелецът никак не е срамежлив и може да бъде описан, точно както го изобразяват - полузвяр, получовек. Той определено е супер животински любовник. Стрелците обичат да правят много, ама наистина много секс, но се стремят това по никакъв начин да не пречи на богатия им социален живот. Представителите на тази зодия винаги са готови да изпробват нещо ново. Ерогенната им зона са бедрата. 

Коментари

Новини Варна