IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 23°
Живот
21:53 | 16 август 2018
Обновен: 05:50 | 23 март 2024

Познавате ли собствената си зодия...

Дори и да не вярвате в астрологията

По материала работи: Ставри Таргов
Познавате ли собствената си зодия...

Ако сте практичен човек, който вярва само във видимите неща, може и да не съгласни, че планетите влияят на живота ви. Има обаче някои неща, които е добре да знаете за своя зодиакален знак, дори да не вярвате в астрологията.

 

Всеки човек има свободна воля и нищо във Вселената не може да предвиди резултата от действията му. Все пак, ако знаете повече за зодията си, това може да ви помогне или да ви улесни в даден момент от живота ви, показвайки ви някаква светлинка в тунела.

 

А ето и какво е важно да знаете за своята зодия:

 

Овен: Той иска прошка, а не разрешение

 

Хората, родени под този знак знаят какво искат и как да го получат. Те са лидери с приключенски дух и огнен темперамент. Те са страстни любовници и добри приятели.

 

Те са супер активни и се движат бързо и агресивно през живота. Понякога скоростта им е твърде висока и им навлича неприятности и беди. Дори тогава обаче те не са склонни да искат разрешение, защото знаят, че накрая всичко ще им бъде простено.

 

Телец: Той постига щастието с търпение

 

Ако познавате човек, който да умее да печели всяко състезание и то сякаш случайно, то това е човек от зодия Телец. Тези хора привличат щастието с упорството си и със своята настойчивост.

 

Те обичат да се отдават на лукса, но някак си винаги намират начин да уредят разходите си, направени по време на пътуването им до Хаваи. Телците са лоялни и отговорни. Те са чувствени, успешни, разумни и доста балансирани като темперамент.

 

Вижте за другите зодии в Tialoto.bg

Коментари

Новини Варна