IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Живот
22:15 | 19 август 2018
Обновен: 04:58 | 14 април 2024

Интровертите – тези майстори на любовните срещи

Какво можем да научим от тяхната същност? Вижте!

По материала работи: Юлиян Атанасов
Интровертите – тези майстори на любовните срещи

Повечето интроверти подхождат с разбиране към хората, с които общуват. Те винаги правят добро впечатление, защото вниманието, което отделят на събеседника си, е впечатляващо ласкателно. Това им помага и в срещите. С интроверт е лесно да се подхване разговор, защото той умее да влиза под кожата и да разбира състоянието на човека отсреща. Често общуването с такива личности е преживяване, което оставя доста материал за размисъл след края на срещата. Според едно проучване на приложението за запознанства Plenty of Fish (POF), проведено в САЩ на над 2000 американци, показва, че интровертите имат някои предимства в срещите и любовта пред екстровертите. Според изследването, 75% от интровертите и 72% от екстровертите имат сходни очаквания, когато става дума за онлайн срещи. Но когато срещите са на живо, интровертите имат значителен успех.

 

Какво можем да научим от тях за срещите?

 

Интровертите са добри в задаването на въпроси

 

Тези вглъбени личности са интересни за човека, с когото се срещат не само, защото са загадъчни, но и защото винаги успяват да зададат точните въпроси, с които да скъсят мигновено дистанцията.

 

Още на първата среща интровертът знае от пръв поглед какъв е темпераментът на партньора му и какво да очаква от него. Съответно въпросите са съгласувани с тази дълбока интуиция, което им дава точка в тяхна полза.

 

Интровертите нямат нужда да са център на внимание

 

Ако двама души се надпреварват кой да изпъкне, създаването на връзка е трудно още от самото начало. С интровертите е лесно, защото те в никакъв случай не се стремят към светлините на прожекторите.

 

Какво още можем да научим от интроверите, вижте в Az-jenata.bg

 

Четете още: До какво води късната вечеря и пропускането на закуската?

 

Коментари

Новини Варна