IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Живот
17:46 | 20 август 2018
Обновен: 15:23 | 7 април 2024

Перфектната ви половинка според вашия месец

Родените през март търсят отдаденост

По материала работи: Ставри Таргов
Перфектната ви половинка според вашия месец

Намирането на идеалната половинка е доста трудно нещо, но не и невъзможно. Може да си говорим с някой с часове и от държанието му да заключим, че той е роден за нас, но когато го опознаем по-добре, да установим, че първото впечатление ни е заблудило.

 

"За всеки влак си има пътник", казват възрастните хора. Ако сте отчаяни и си мислите, че няма да срещнете подходящия човек, не бързайте със заключенията. Той може да е до вас, но вие да не го виждате.
 
Ето коя е най-подходящата партия за вас според месеца, в който сте родени (част 1):
 
Януари
 
Ако искате сериозна връзка, уверете се, че до вас стои човек, на който може да се разчита. Вие сте доста амбициозни. Затова вашият партньор трябва да умее да ви предизвиква и насърчава за нови начинания. Освен това трябва да израства личностно с вас, а не да изостава, защото това ще ви дразни.
 
Февруари
 
Вие сте самодостатъчни и доста горделиви. Не се интересувате от благото и удоволствието на никого. Това означава, че сте най-подходящи за партньор, който оценява трудния ви характер. Докато не намерите човек, който ви кара да се чувствате в безопасност и не се опитва да ви промени, не предприемайте по-сериозни обвързвания.
 
Март
 
Безкористността е част от вашата природа. Вие сте много състрадателен човек.

 
Останалите месеци четете в Tialoto.bg

Коментари

Новини Варна