IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Живот
15:13 | 12 септември 2018
Обновен: 01:27 | 24 март 2024

Сали Фийлд: Изнасилиха ме на 14

Актрисата направила тайно аборт

По материала работи: Пламен Янков
Сали Фийлд: Изнасилиха ме на 14

Сали Фийлд е била изнасилена от втория си баща, когато била на 14 години. Мъжът я малтретирал сексуално в продължение на няколко години. Това съобщи актрисата в откровено интервю за „New York Times“, цитирано от tialoto.bg.

 

Едва на 71-годишна възраст и малко преди излизането на мемоарната ѝ книга, озаглавена „In Pieces“, Фийл разкрива какво е преживяла като дете. „Не знаех, че въобще имам глас“, споделя тя и изтъква, че е успяла да преживее всичко и пази своята тайна толкова дълго време.

 

Актрисата, която се запалва по киното от майка си, многократно е изнасилвана от Джок Махони, дори на 17 забременяла и се наложило да направи тайно аборт.

 

Майката на Сали – Маргаред Фийлд, която вече е покойница, също знаела за случилото се. Тя се омъжва за каскадьора и актьор Джок Махони през 1952 г., като връзката им продължава до 1968-а.

 

Сали Фийлд пише в мемоарите си, че Махони, който наричала на галено Йоко, бил голям пример за нея. Той бил запленен от тийнейджърската ѝ красота и често я викал в спалнята си. По думите ѝ, тя била безсилна и не можела да избяга.

 

Фийлд, която има много роли зад гърба си, споделя, че случаят я накарал да порасне и не ѝ попречил на кариерата. Въпреки изнасилванията, Сали среща любовта и има два брака зад гърба си.

Коментари

Новини Варна