IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Живот
00:12 | 7 септември 2018
Обновен: 13:24 | 20 април 2024

Седмичен хороскоп 10 - 16 септември 2018 - РИБИ

Ще възникнат по-големи разходи

По материала работи: Пламен Янков
Седмичен хороскоп 10 - 16 септември 2018 - РИБИ

Ако сте родени под знака на Риби през тази седмица ще възникнат по-големи разходи. Финансово това ще бъде една нестабилна седмица за вас. Хубавото е, че това ще има временен характер и едва ли ще преживеете някаква голяма финансова криза. 


Важното сега е да не допускате паника или напрежение в отношенията си с други хора. Седмицата вещае различни събития свързани със здравето на роднина или приятел. 


През седмицата ваша приятелска връзка може да се окаже твърде проблематична или наситена с отрицателни емоции. 


Като цяло това ще бъде седмица с най-различни емоционални преживявания. Когато нещата се развиват добре за вас, насочете вниманието си към разрешаване на проблемите си. Така ще ви бъде по-леко в дните, когато ще сте подложени на различни негативни влияния. 


Мъжете Риби ще имат своите конкретни и специални очаквания за развитието на важни събития през тези седем дни. Мислете, планирайте и избягвайте емоционалните решения и действия. Очакват ви успехи единствено благодарение на вашите собствени усилия.


Жените ще разширят кръга си от познати или приятели, като това ще бъдат хора от най-различни градове и села. Направете добра селекция на новите си познанства и избягвайте хора, които търсят само да говорят за себе си, да натоварват другите със собствените си проблеми и оплаквания. 


Ще имате хубави преживявания в любовта.

Коментари

Новини Варна