IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Живот
00:08 | 7 септември 2018
Обновен: 04:06 | 17 април 2024

Седмичен хороскоп 10 - 16 септември 2018 - СКОРПИОН

В емоционален план затруднения ще възникнат за тези от вас, които са в процес на развод

По материала работи: Пламен Янков
Седмичен хороскоп 10 - 16 септември 2018 - СКОРПИОН

Ако сте родени под знака на Скорпион тази седмица ще е време, през което ще бъде поставено на изпитание силата на вашия Дух. 


С повече вяра, в това което ви се дава като преживяване ще намерите разумно разрешение на проблем от изминалата седмица. 


Тази седмица ще бъде благоприятна за промяна в дома ви. Тя може да бъде материална, като ремонт, покупка на нова мебел и др. Може да касае заминаване на роднина в друг град или държава, преместване и т.н. 


Тези промени ще се отразят добре на настроението и самочувствието ви. 


В емоционален план затруднения ще възникнат за тези от вас, които са в процес на развод или са преживели раздяла с партньора си поради друга някаква причина. 


Ако пътувате през тази седмица, вероятно ще се почувствате разочаровани поради по-големите си очаквания. В някои случаи това може да се дължи на емоциите, които ви управляват в момента или ще сте натоварени с други по-сериозни проблеми. 


През тази седмица интересни преживявания може да имате със съседи или колеги. 


Мъжете Скорпион ще имат делови, обществени или политически контакти с други мъже. Някои от тях вече са в кръга ви близки приятели. 


Жените от този зодиакален знак ще имат ангажименти със син (внук) или друг млад мъж. Това може да касае събиране или важно събитие през тази или следващата седмица.

 

Коментари

Новини Варна