IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Живот
00:03 | 18 септември 2018
Обновен: 09:38 | 21 април 2024

Месечен хороскоп за Октомври 2018 (Близнаци)

Ще имате възможност за допълнителни доходи или ще получите пари от неочаквано място

По материала работи: manager
Месечен хороскоп за Октомври 2018 (Близнаци)

Ако сте родени под знака на Близнаци пред вас е един изпълнен с работа месец, в който ще възникнат нови ангажименти, с възможности за по-добри доходи. Дори да не промените основната си работа, сега ще имате възможност за допълнителни доходи или ще получите пари от неочаквано място.

 

Ако започвате нова работа, то определено там ще можете да постигнете важен прогрес и напредък.

 

Разбира се, не всичко ще е идеално през този месец и на мнозина от вас ще им се наложи да преживеят финансови притеснения. Новина свързана с разход или загуба на пари на човек роден под знака на Телец, Дева или Козирог може сериозно да ви обезпокои.

 

Внимавайте повече при работа с документи от финансов характер, които са важни за вас и за семейството ви.

 

През октомври ще преживеете емоционално неприятна новина свързана с млад мъж, когото познавате лично.

 

Събития от миналото, които сте преживели с много драматизъм или сълзи, сега ще се окажат добре планиран сценарий от някой, когото познавате.

 

Възможно е да сте пролели сълзи подведени от една интрига или преднамерена лъжа.

 

Спор или противопоставяне с дете или млад човек от семейството ще има връзка с пътуване или с хора, които живеят на разстояние от вас.

 

Младите мъже Близнаци ще получат новина свързана с отказ на тяхно предложение или покана, при кандидатстване за нова работа или участие в някакъв проект и др.

 

През октомври жените над 35 години ще се откажат от една покъпка, ще загубите някаква вещ или ще преживеете друг материален неуспех.

Коментари

Новини Варна