IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Живот
00:06 | 18 септември 2018
Обновен: 15:39 | 5 май 2024

Месечен хороскоп за Октомври 2018 (Дева)

Избягвайте напрежение, което може да влоши важни за вас отношения

По материала работи: manager
Месечен хороскоп за Октомври 2018 (Дева)

Ако сте родени под знака на Дева през октомври ще имате очакване да получите пари, което може да ви направи нервни, раздразнителни и дори подозрителни.

 

Няма причина да не получите това, което ви се полага. Избягвайте напрежение, което може да влоши важни за вас отношения.

 

Една от грешките ви през този месец ще бъде липсата на реална преценка и виждане за развитието на финансовите ви дела. Ще сте склонни да избързвате в преценката си и сами да се натоварвате по този начин с негативни емоции.

 

Ваши приятели ще ви ангажират емоционално или психически с драма в техния живот. Натоварването ще е предимно поради факта, че вие сте предупреждавали за подобни проблеми, но думите ви не са били чути преди време.

 

Ще получите новина свързана с неприятен инцидент с човек, когото познавате.

 

През месеца ще имате срещи с роднини, които живеят в друг дом или в друго село или град.

 

През този месец са възможни събирания на разделени семейства поради различни житейски причини. В други случаи обаче през октомври ще се финализира един труден бракоразводен процес.

 

На мнозина от вас сега ще им се наложи напълно да се откажат от свой план, поради неочакваната поява на нови обстоятелства или други по-добри възможности.

 

Ако имате дете или внуче родено под знака на Близнаци, Везни или Водолей през този месец му отделете повече внимание. В момента в неговия живот върви видима или невидима трансформация с трайни, съдбовни промени в характер, в начин на живот или мислене, в планове свързани с бъдещето и др.

Коментари

Новини Варна