IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Живот
00:12 | 18 септември 2018
Обновен: 17:35 | 20 април 2024

Месечен хороскоп за Октомври 2018 - Риби

Октомври ще бъде благоприятно време за промяна в работата

По материала работи: manager
Месечен хороскоп за Октомври 2018 - Риби

Ако сте родени под знака на Риби пред вас е месец, в който ще се ангажирате с личните или професионалните дела на мъж от семейството или от кръга ви приятели.

 

Конкретни събития в живота на дете или внуче ще ви накарат да обмислите по-добре своите действия и решения.

 

Ако тези деца са родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей може да очаквате важно събитие свързано с тях.

 

През този месец ще получите новини или информация, която може да ви създаде голямо напрежение и безпокойство. Това  ще бъде вашата първоначална реакция, която ще претърпи промени.

 

Вероятно вие самите се заблуждавате в нещо или получената информация ще се окаже невярна.

 

През октомври ще ви се наложи да преодолеете емоционални проблеми в любовната си връзка. Вашата или на партньора ви чувствителност сега ще бъдат проблем в комуникацията ви.

 

Като цяло през този месец вашата романтична връзка ще бъде поставена на изпитание, което ще ви покаже кой колко е сериозен и искрен във вашите отношения.

 

Октомври ще бъде благоприятно време за промяна в работата, за приключване на един проект и начало на нов. Ще оставите зад гърба си един период и ще поставите началото на нещо ново: нова позиция, нова кариера или бизнес.

 

Прекъснати отношения с жена, с които сте били близки в миналото сега ще имат възможност за хармонизиране и възраждане. Ще сте готови да си простите обида или да забравите едно недоразумение.

 

Мъжете над 35 години ще имат очаквания за специални преживявания свързани с човек роден под знака на Риби, Скорпион или Рак.

 

Коментари

Новини Варна