IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Живот
00:02 | 18 септември 2018
Обновен: 16:20 | 15 април 2024

Месечен хороскоп за Октомври 2018 - Телец

През този месец ще получите новина в дома ви

По материала работи: manager
Месечен хороскоп за Октомври 2018 - Телец

Ако сте родени под знака на Телец октомври ще бъде време изпълнено с неочаквани събития, които ще дадат съдбовно отражение върху вашия личен или професионален живот.

 

През този период отделете достатъчно време за реална преценка на всяка ситуация, предложение или преживяване. В противен случай може да пропуснете нещо или прекалено да се ентусиазирате, без да има реална причина за това.

 

Този месец вещае среща с роднини или представители на държавна институция по битов или имотен проблем. Това може да бъде една деликатна ситуация, която ще има благоприятно развитие, но на този етап е рано да се зарадвате.

 

В личните ви отношения ще възникне недоразумение поради погрешно изтълкувани думи или жест. Такива неща ще предизвикат съмнение и подозрителност във вас или в партньора ви.

 

През октомври ви предстои да договаряте, да уреждате, да подписвате документ свързан с получаване на пари от държавна или банкова институция, чрез роднини и др.

 

Възможно е да възникне забавяне на пари, които очаквате да получите.

 

През този месец ще получите новина в дома ви свързана с роднина, който живее в друго населено място.

 

Октомври ще зарадва мнозина с раждане на дете в семейството или в дома на приятели.

 

Любовния ви живот през този месец ще е твърде емоционален. Това ще създаде моменти на нестабилност и вие ще трябва да се отнесете много сериозно към всяко напрежение. Успокойте нещата, преди хармонизирането на отношенията ви да е станало твърде сложно.

 

Мъжете Телец ще имат важни или интересни контакти с мъже от друго населено място: роднини или партньори в някаква работа, бизнес, политическа или обществена дейност и др.

 

Жените ще успеят да осигурят стабилност в семейния бюджет. През този месец благодарение на комбинативния си ум ще може да постигнете важни за вас финансови успехи или нови по-добре платени ангажименти.

Коментари

Новини Варна