IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Живот
00:07 | 18 септември 2018
Обновен: 01:32 | 21 април 2024

Месечен хороскоп за Октомври 2018 (Везни)

През този месец ще се зарадвате на някаква покупка или придобивка

По материала работи: manager
Месечен хороскоп за Октомври 2018 (Везни)

Ако сте родени под знака на Везни през октомври ще преживеете напрежение в отношенията си с момиче или с жена, което ще има някаква връзка с пари.

 

Ще ви се наложи да преодолеете или да помогнете за разрешаването на неприятности в живота на по-възрастни роднини: родители или техни родители.

 

През този месец ще се зарадвате на някаква покупка или придобивка, но в същото време ще преживеете разочарование свързано с развитието на ваш имотен или материален въпрос.

 

През този месец очаквайте важно събитие свързано с дете от семейството на ваши приятели, съседи или роднини от страна на партньора ви.

 

Ако имате връзка с по-млад от вас партньор, през октомври ще обмисляте свои съмнения или желания да промените нещо във връзката си.

 

Ще възникне неочаквано здравословен проблем свързан с човек, когото познавате, като това ще има връзка с някакъв инцидент или необичайна ситуация.

 

Вашето здраве също няма да бъде много стабилно, така че избягвайте натоварвания.

 

Някои от радостните или специалните събития през октомври ще бъдат свързани с момче или млад мъж, с успехи или специални празници в неговия личен живот.

 

Ще преживеете вълнения свързани с мъж роден под знака на Рак, Скорпион или Риби.

 

Жените до 35 годишна възраст да избягват големи финансови операции, теглене на кредит. Следете регулярно битовите си сметки, за да не пропуснете плащане.

Октомври ще се запомни с повече напрежение в живота на мъжете и жените над 35 годишна възраст.

Младите мъже ще имат възможност да постигнат реални успехи и да се възползват от нови възможности за лично и професионално развитие.

Коментари

Новини Варна