IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Живот
00:11 | 18 септември 2018
Обновен: 09:38 | 21 април 2024

Месечен хороскоп за Октомври 2018 - Водолей

Октомври вещае да бъде благоприятен месец за развитието на финансовите ви дела

По материала работи: manager
Месечен хороскоп за Октомври 2018 - Водолей

Ако сте родени под знака на Водолей през вас е месец, в който ще пътувате по семейни причини или ще имате контакти с роднини, които живеят в друго населено място. Те могат да дойдат при вас да ви гостуват или да планирате бъдеща среща с тях.

 

Този месец вещае годеж или сватба в друго село, град или държава, на които не е задължително да присъствате.

 

През този период ще имате контакти с хора, които не са от кръга ви близки приятели или роднини, но които сега преживяват сериозни проблеми и вие ще бъдете една от техните възможности да получат помощ или съдействие.

 

Възможно е неочаквано да отидете в някаква институция или да се срещнете с някого за да разрешите свой спешен проблем.

 

Октомври вещае да бъде благоприятен месец за развитието на финансовите ви дела. Възможна е неочаквана печалба, получаване на пари от неочакван източник или други изненади в този план.

 

Подобни събития могат да ви помогнат при вземането на решение за нова покупка за дома или за разрешаването на някакъв имотен въпрос.

 

Мнозина от вас ще имат разговори или ангажименти с имот или лично имущество, като подобни действия могат да имат връзка с човек роден под знака на Козирог, Телец или Дева.

 

Като цяло октомври ще бъде успешен за вас месец. Избягвайте конфликтите, защото хубавите неща, които са ви дадени да преживеете, никой не може да ги провали.

 

Младите мъже Водолей ще преживеят разочарование свързано с приятелска връзка.

Коментари

Новини Варна