IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Живот
20:41 | 18 септември 2018
Обновен: 09:42 | 4 април 2024

Той не ви казва достатъчно често, че ви обича?

Дами, успокойте се!

По материала работи: Борис Проданов
Той не ви казва достатъчно често, че ви обича?

Ясно е – докато мъжете обичат с очите си (и според доста експерти със стомаха си), дамите обичат с ушите си. За тях е много важно всяка емоция да се облича в думи, да получават комплименти и разбира се, да чуват многократно думите „Обичам те“. В противен случай започват безкрайните съмнения дали половинката наистина изпитва тези чувства към тях или не.

 

Дами, успокойте се! Дори вашият партньор да не ви казва ежедневно, че ви обича и в какво количество се измерва любовта му, не бързайте с погрешните изводи. Вероятността да изпитва това чувство към вас е огромна, проблемът е комуникационен.

 

1. Той е мъж на действията

Предпочита да ви доказва чувствата си, вместо да ги изрича. Анализирайте как се държи към вас – подкрепя ли ви, налице ли са жестовете, уважението, приятелството и т. н. и ако отговорът е ДА, благодарете на Бог, че имате до себе си такъв мъж.

 

2. Объркано възпитание

Има мъже, които от малки са учени, че обяснението в любов е за „женчовци“, „че е жалко“ или че ги прави смешни. Обикновено това са мъже, чиито бащи са властни, агресивни и тиранични. Уви, трудно ще е да го превъзпитате на стари години, но това, че той има задръжки да ви се обясни в любов с думи, не означава, че не ви обича или че не си живеете прекрасно.

 

3. Не е емоционален по природа

Все някога ви се е обяснил в любов, но това си остава еднократен акт. Опитайте се да определите какъв точно характер има – ако е по-обран, мълчалив, неемоционален като човек, не очаквайте да ви повтаря всеки ден колко ви обича. И все пак вие сте с него по някакви причини – не ги забравяйте!

 

4. Той просто вече не ви обича

Но пък има съвест и отказва да ви заблуждава в името на собствения си комфорт. За съжаление, любовта не е вечна и понякога си отива. Ако двама души останат заедно, те се превръщат в съквартиранти. Много мъже избират да лъжат и да кръшкат, за да не нарушават изградения си покой и лайфстайл... и все пак има някои с доблест, които предпочитат да мълчат.

tialoto.bg

Коментари

Новини Варна