IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Живот
21:28 | 20 септември 2018
Обновен: 13:11 | 16 април 2024

Дами, тези неща ви правят богиня в леглото според мъжете

Бъдете разкрепостени в секса

По материала работи: Пламен Янков
Дами, тези неща ви правят богиня в леглото според мъжете

За да бъдете незабравима в леглото, според мъжете трябва да притежавате 2 ценни умения. Те до голяма степен зависят от това до колко сте уверена в себе си, така че да не се срамувате да доставите удоволствие на себе си и партньора.

 

Двете качества, описани в галерията, ще ви превърнат в истинска секс богиня според господата. Вижте какво наистина ценят и се постарайте по-често да го демонстрирате в спалнята.

 

Добрият сексуален живот е ключов за стабилната връзка, така че ако искате и вие, и вашият интимен партньор да бъдете удовлетворени, не се стеснявайте да споделяте фантазиите си.

 

В следващите редове, написати от ezine.bg, може да видите на какво най-много държат мъжете, за да са доволни от сексуалния си живот.

 

1. Разкрепостеност

Според мъжете една жена е добра в леглото, когато умее ясно да показва, че иска секс. Дамите, които не се свенят да говорят мръсни приказки, изглеждат секси за противоположния пол. Колкото по-ясно покажете на мъжа, че го харесвате и искате да спите с него, толкова по-възбуждащо е. Затова не се срамувайте да бъдете агресивни по време на флирта.

 

2. Разнообразие

Разнообразието също е от значение за силния пол. Ако искате да задържите вниманието им, редовно измисляйте нещо ново. Може да се обличате в секси костюмче или да сменяте обстановката. Това ще ви направи по-интересна за противоположния пол и мъжа, когото харесвате, няма да ви забрави лесно.

 

Четете още Възбудете сетивата си, за да се отключи желанието за секс

Кои аромати възбуждат мъжа?

Коментари

Новини Варна