IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 22°
Живот
21:00 | 20 септември 2018
Обновен: 03:19 | 20 април 2024

Кои аромати възбуждат мъжа?

Те имат пряко отношение и към оралните ласки

По материала работи: Пламен Янков
Кои аромати възбуждат мъжа?

Ароматът на прясно изпечени понички и на тиквен пай кара кръвта на мъжа да се влива мощно в пениса, твърдят американски сексолози, цитирани от ezine.bg.

 

Другите миризми, които действат ерективно, са тази на лавандула, на ликьор и на горещ шоколад.

 

Така че, ако искате да се насладите с часове на любимия, намерете начин преди срещата с него от дома ви да се носи вълшебният аромат, съветват сексолозите. 

 

Ароматите имат пряко отношение и към оралните ласки. Мъжете пък, за да не разочароват дамата, която им прави френска любов, трябва да внимават с какво се хранят. Вкусът на животворната им течност пряко зависи от храната, която поемат.

 

Портокалите, лимоните и мандарините, грейпфуртът и кивито придават сладък вкус. Същия ефект върху организма оказват и по-слабите алкохолни напитки като виното и бирата, както и медът.

 

Силните спиртни напитки и цигарите създават остър и направо неприятен аромат, а редовната употреба на млечни продукти придава тръпчива жилка.

 

Аспержите също прибавят тръпчивост. Любителите на рибата и на червените меса осигуряват на част от тялото си вкус на прясно масло.

Коментари

Новини Варна