IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Живот
00:01 | 21 септември 2018
Обновен: 15:07 | 9 април 2024

Седмичен хороскоп 24 - 30 септември 2018 - ОВЕН

Ще ви се наложи да направите по-големи разходи

По материала работи: Пламен Янков
Седмичен хороскоп 24 - 30 септември 2018 - ОВЕН

Ако сте родени под знака на Овен пред вас е седмица, в която ще ви се наложи да направите по-големи разходи от семейния ви бюджет, но те ще бъдат вид инвестиция за нещо хубаво: в материален или нематериален план. 


Различни новини свързани с дете или млад човек ще ви ангажират с телефонни разговори или срещи. Вероятно това ще касае успех или благоприятен завършек на нещо започнато преди време. 


На работното си място очаквайте напрегнато събитие или преживяване свързано с момиче или млада жена. Напрежението в колектива, в който работите е нежелателно. През тази седмица се опитайте да разрешавате дипломатично междуличностни проблеми с колеги или с клиенти.


За съжаление събития от миналото свързани с мъж (роднина, приятел или някой друг) отново ще ви натоварят емоционално. 


В някои случаи ще имате съновидения или други преживявания свързани с близък човек, който вече е в Отвъдното. 


През седмицата ще искате да освежите или да направите различни подобрения в дома си, но вероятно ще срещнете пречки и затруднения от всякакъв характер. Ако се ангажирате все пак с покупки, подмяна на техника или мебелировка и други подобни неща, то в повечето случаи ще възникват разногласия с някой около вас. 


През тази седмица ще вземете неочаквано решение за почивка, пътуване или посещение на интересни места и др. 


Жените Овен ще имат интересни лични и романтични преживявания. 


Мъжете ще се концентрират повече в професионалните си задължения поради по-голямата отговорност, която ще се изисква от тях. 

Коментари

Новини Варна