IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Живот
00:12 | 21 септември 2018
Обновен: 04:38 | 21 април 2024

Седмичен хороскоп 24 - 30 септември 2018 - РИБИ

Бъдете разумни и по-малко емоционални

По материала работи: Пламен Янков
Седмичен хороскоп 24 - 30 септември 2018 - РИБИ

Ако сте родени под знака на Риби тази седмица ще е твърде непредсказуема за вас в работата или в бизнес контактите ви. Събитията, които ще ви изненадат сега ще са свързани най-вече с хора или събития от разстояние (от друго населено място или държава). 


Бъдете разумни и по-малко емоционални в отношенията си с хора родени под знака на Телец, Дева или Козирог. 


През седмицата ще имате различни финансови отношения с мъж или с мъже. Те могат да ви натоварят емоционално, независимо от тяхното развитие (тоест дали ще са положителни или негативни за вас). 


През седмицата ще имате съновидение свързано с роднина от Отвъдното. Техният смисъл ще бъде да получите правилен съвет или да ви насочат в правилна посока на развитие. 


През седмицата ще имате парични постъпления, но и ще възникнат неприятности свързани с пари. 

 

Тази седмица ще ви изненада приятно едно събитие свързано с момиче или с млада жена. 


Мъжете Риби ще внесат нещо ново в дома си. Малките разходи, които ще направите за близките си хора ще бъдат възнаградени. Любов с жена родена под знака на Близнаци, Везни или Водолей ще разцъфти през тази седмица. Дано остане за дълго в живота ви!


Жените Риби ще са склонни да направят разходи лично за себе си: дрехи, козметика и др. Ще имате повод за радост в личния си живот, но се опитайте да съхраните тези емоции за по-дълго време. 

Коментари

Новини Варна