IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Живот
00:02 | 21 септември 2018
Обновен: 09:11 | 8 април 2024

Седмичен хороскоп 24 - 30 септември 2018 - ТЕЛЕЦ

Пред вас е една благоприятна седмица за пътуване

По материала работи: Пламен Янков
Седмичен хороскоп 24 - 30 септември 2018 - ТЕЛЕЦ

Ако сте родени под знака на Телец пред вас е една благоприятна седмица за пътуване. Вие може да очаквате да ви се даде един нов шанс, нова възможност свързана с пътуване или с хора, които живеят на далеч. Определено ще преживеете събития или изненади в този план. 


През тази седмица може да ви се наложи неочаквано да промените ваши планове или ангажименти, особено такива свързани с хора Рак, Скорпион или Риби. Ще възникнат нови обстоятелства, които ще предизвикат необходимост от подобни промени. 


През седмицата ще разберете за един безвъзвратно изгубен  шанс от близкото си минало, който сте пропуснали поради вторачеността ви в други не толкова важни събития или хора. 


Ще сте тъжни заради самите себе си, заради заблуда и др. 


Роднини, с които сте имали неприятен спор или конфликт, сега ще се опитат да хармонизират отношенията си с вас. През тази седмица личните ви и професионални контакти с жена ще са в основата на нови идеи и планове. 

 

Жените Телец ще прекарат по-голяма част от свободното си време с деца или внуци. 


Мъжете ще бъдат склонни да размишляват, да планират и дори да мечтаят. Все неща, за които няма да се изискват активни действия. 

Коментари

Новини Варна