IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Живот
00:11 | 21 септември 2018
Обновен: 12:36 | 7 април 2024

Седмичен хороскоп 24 - 30 септември 2018 - ВОДОЛЕЙ

Периодът вещае събиране, за което предварително добре ще обмислите присъствието си или начина си на поведение

По материала работи: Пламен Янков
Седмичен хороскоп 24 - 30 септември 2018 - ВОДОЛЕЙ

Ако сте родени под знака на Водолей през тази седмица ще направите няколко посещения, гостувания или срещи свързани с хора от Отвъдното, с наследство, завещание и др. 


Седмицата вещае събиране, за което предварително добре ще обмислите присъствието си или начина си на поведение. 


През седмицата може да имате ангажимент свързан със здравословен проблем или лечение на близък човек, който не живее в един дом с вас. 


През тези дни обърнете внимание на любовните си отношения. Вероятно смятате, че всичко се развива според вашите очаквания, но поради такава самоувереност може да се окаже, че пропускате нещо важно. 


Отношенията ви с други мъже (извън семейството ви) ще са важни и вие не трябва да игнорирате това, което ще получите от тях като информация. 


Жените Водолей ще създадат поне едно ново познанство, което ще се отрази благоприятно на развитието им в определена област. Ще сте склонни да отделите повече време за развитието на своето хоби или обществени интереси. 


Мъжете ще бъдат ангажирани с различни семейни дела. Особено внимание или грижа ще се наложи да отделите на жена от семейството ви. 


Финансово нещата ще бъдат стабилни, но избягвайте рискове или импулсивни разходи. 

Коментари

Новини Варна