IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Живот
21:25 | 22 септември 2018
Обновен: 19:25 | 28 март 2024

На 54 Ел Макферсън разведе баща на четири деца

Това е 61-годишният доктор Андрю Уейкфийлд, с когото бяха спипани от папараци да се целуват в Маями

По материала работи: Пламен Янков
На 54 Ел Макферсън разведе баща на четири деца

Ел Макферсън се разведе наскоро със строителния предприемач Джефри Софър. Нейните 54 години не са никаква пречка отново да лети на крилете на любовта с нов мъж. Това е 61-годишния доктор Андрю Уейкфийлд, с когото бяха спипани от папараци да се целуват в Маями.

Британецът стана известен преди време покрай скандал с ваксини срещу аутизъм и му бяха отнети лекарските права. Според запознати влюбените са заедно от ноември миналата година, но доскоро са крили чувствата си, защото Андрю бе женен. Наскоро той се раздели със съпругата си и сега двамата вече спокойно демонстрират любовта, разказва сп. Story, цитирано от tialoto.bg.

Приятели на скандалния доктор разказват, че той бил безумно влюбен в модела. За да изглежда добре до нея, даже започнал строга диета със здравословна храна и вече свалил няколко сантиметра от талията си.

Уейкфийлд обновил и изцяло гардероба си, заменяйки старата си, скучна визия с елегантен аутфит, за да впечатли прочутата си приятелка.

Глупавото е, че само два месеца преди да бъде сниман в прегръдките на Ел, жената на Уейкфийлд – Кармел, го защитаваше самоотвержено в документален филм за него покрай скандала с ваксините, без да знае, че бащата на четирите ѝ деца ѝ изневерява най-нагло зад гърба ѝ.

Всъщност Кармел разбрала от папарашките снимки в медиите за връзката на мъжа си със супермодела и била като зашеметена.

Малко преди това той я помолил да се разделят за известно време, под предлог, че имал нужда малко време да „остане сам със себе си“. Е, както се разбрало впоследствие, не съвсем сам...

Ел наистина е в разцвета си. Тя изглежда прекрасно и явно е решила да живее на макс след разочарованието, което претърпя с бившия си мъж Джефри. Според слухове разривът се случил заради друга жена, с която Макферсън хванала съпруга си. И направо му одрала кожата при развода. Според слуховете е успяла да му измъкне 80 млн. долара.

Коментари

Новини Варна