IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Живот
21:37 | 23 септември 2018
Обновен: 07:01 | 23 март 2024

Дневен хороскоп за 24 септември

Какво вещаят звездите?

По материала работи: Борис Проданов
Дневен хороскоп за 24 септември

Овен Този почивен понеделник не губете време в осъзнаване, че не сте на работа. Наспете се добре, а може и да не излизате от леглото. Скоро няма да имате друга подобна възможност.

 

Телец Денят е подходящ за всички дейности, свързани с изкуството. Позволете си повече размах и дайте пълна свобода на фантазията ви. 

 

Близнаци Сега е моментът да споделите своите тайни с  любимия ви човек, свързани с връзката ви. Докато не сте открити отношенията ви няма как да са пълноценни.

 

Рак Денят ще ви даде пълна свобода на действие. Най-трудно ще ви бъде да изберете с какво да се захване и рискувате деня да мине в лутани. "Хванете" първата идея и я изпълнете.

 

Лъв Днес внимавайте с покупките. Може да бъдете подлъгани от промоция. Проверете цените и на други места. 

 

Дева Денят ще ви позволи да осъществите ваша лична мечта. Напълно възможно е да ви се случва по-често. Това зависи само от вас. 

 

Везни Това е ден, в който да се погрижите за здравето си. Направете си балансирана закуска и отделете време за движение и природа.

 

Скорпион Днес не пресирайте партньора си с изпълнението на ваше желание. Не винаги случването на това, което искаме е най-доброто, колкото и желано да е то. 

 

Стрелец Съществува вероятност да се загубите. Не посещавайте нови места сами и обърнете внимание до колко е зареден телефона ви. Информирайте ваш близък къде ще прекарате деня.

 

Козирог Този понеделник не е работен, но може да ви се наложи да сте на линия. Със сигурност ще имате полза от труда си, така че не се ядосвайте. 

 

Водолей Потърсете второ мнение по въпрос, свързан с ремонтни дейности у дома ви. Съществува риск да бъдете подведени с цените в тази насока.

 

Риби Този понеделник прекарайте в движение. Вземете плодове и вода със себе си или друга храна. Очаква ви ново приятелство. 

 

Actualno.com

Коментари

Новини Варна