IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 20°
Живот
08:42 | 24 септември 2018
Обновен: 07:01 | 23 март 2024

Салата с карфиол и кисели краставички

Време на приготвяне: 40 мин Порции: 2

По материала работи: Юлиян Атанасов
Салата с карфиол и кисели краставички

Продукти:

300 г сварен карфиол

2-3 с.л. майонеза

1 с.л. кисело мляко

4 кисели краставички

1 малка глава червен лук

сол, черен пипер

копър

Приготвяне:

Почистеният карфиол се разделя на малки розички, след което се слага във вряща посолена вода за около 15-20 минути. Когато карфиолът е сварен, може да го прехвърлите в подходяща купа и да го оставите да се охлади за няколко минути.След това прибавете към него майонезата, киселото мляко, нарязаните на ситно лук и краставички, нарязаните яйца. Завършете салатата с наситнен копър, сол и черен пипер на вкус.

 

az-jenata.bg

Четете още: Средиземноморската диета предпазва жените от инфаркт

Коментари

Новини Варна