IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Живот
18:01 | 4 октомври 2018
Обновен: 21:15 | 10 април 2024

Знаците, че той не е сигурен в себе си като мъж

Продължава да ви разпитва за предишната ви връзка

По материала работи: Слав Велев
Знаците, че той не е сигурен в себе си като мъж

Всяка жена търси в партньора до себе си онзи мъж, който да я кара да се чувства обичана, сигурна, повече жена. Започвайки нови любовни взаимоотношения и опитвайки се да опознаем половинката си, не забелязваме някои предупредителни знаци, които ни показват, че мъжът срещу нас е несигурен в себе си.

 

Неуверен не толкова в емоциите, които изпитва към вас, а към собствената си личност. Това в даден момент може да се окаже проблем за любовта ви. Как?

 

Няма живот извън отношенията ви

 

За него вашата връзка е всичко след края на работния ден. Няма хобита, занимания, време за себе си, срещи с приятели. Всичко това оказва някакъв натиск върху връзката ви, а неговото чувство за самооценка е свързано с това, че двамата сте все заедно.

 

Продължава да ви разпитва за предишната ви връзка

 

Когато един мъж е несигурен, липсва му самочувствие във връзката, той често ще се връща към предишните ви връзки. Запазили ли сте приятни взаимоотношения с бившия? Не се съмнявайте, че сегашният ви несигурен партньор, рано или късно ще започне да ви връща в миналото, да поставя под съмнение реалността на вашите чувства. Трудно ще ви се доверява.

 

 

Казал ви е „Обичам те“ твърде бързо

 

Всяка жена си мечтае да чуе тези думи от човека, към когото изпитва силни чувства. Признанието в любов е красиво, романтично, но и когато е казано в точния момент. Ако скоро след началото на връзката ви, чуете от него „Обичам те“, може би трябва да се усъмните в известна степен в думите му. Много е вероятно да очаква да чуе същото и от вас, защото така би се чувствал по-сигурен във връзката ви.

 

Търси постоянно одобрението ви, внимание

 

Когато един мъж изпитва несигурност в себе си като личност, той се нуждае от постоянното внимание на половинката си. След секс или просто докато седите и разговаряте той ще иска да усеща вашето обожание. Вниманието ви трябва да е постоянно насочено към него, дори това да означава вие да пренебрегнете собствените си нужди.

 

Постоянна ревност

 

Несигурният мъж изпитва ревност към всеки друг представител на силния пол, с когото бихте могли да го замените. Срещи с приятели, роднини? Те също попадат в списъка на хората, от които сте ревнувани. Неговата ревност понякога е параноична, защото на него му е трудно да ви се довери, независимо, че не сте му дали повод.

 

 

Манипулира ви

 

Той се чувства зле, имал е тежък ден в работата, нуждае се от вниманието ви... Това е често срещана тактика на несигурния мъж. Той манипулира, принуждава с думи и действия половинката му да пренебрегне себе си, за да се погрижи за него. Ако случайно се опитате да споделите как се чувствате, веднага ще ви се вмени чувство на вина.

 

 

az-jenata.bg

 

Четете още:  

Коментари

Новини Варна