IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Живот
20:19 | 12 октомври 2018
Обновен: 02:22 | 14 април 2024

7 знака, че излизате с играч

Кога е време да се оттеглите, за да спасите сърцето си

По материала работи: Пламен Янков
7 знака, че излизате с играч

Мъже... мислите си, че ги познавате, а ето че изведнъж се оказва, че нямате представа с кого точно излизате. За съжаление, понякога прекалено късно осъзнавате, че си имате работа с Играча, а сърцето ви вече се е отворило към него, отбелязват от tialoto.bg.

 

Не е нужно да си губите времето, нервите и емоциите по човек, чиято представа за „връзка“ се свежда до това да ви викне и плати таксито в 03:00 през нощта. И за да не се объркате отново, се запознайте със знаците, които ще ви разкрият кои мъже са Играчи, за да ги избягвате, ако търсите нещо по-сериозно.


1. Той е чаровен на професионално ниво

Играчите невинаги са красиви, но задължително притежават едно нещо – чар. Изпеченият сваляч обича да се представя в началото като спонтанен и наивен. Той не уважава правилата на връзката и ги игнорира тотално. Ако се озовете в компанията на мъж, който ви оставя с впечатлението че не играе игрички, то шансът е голям да си имате работа с Играч.

 

2. Ще ви накара да се чувствате като единствената жена на света

Поне първия месец. В природата на Играчите е да играят игрички – да ви подмамят в капана си и да ви накарат да се чувствате обожавана и желана до болка, за да се отворите изцяло към тях. Той играе за победа, а именно да се напъха между краката ви. Щом веднъж получи наградата си, интересът му рязко ще спадне.


3. Не оставя телефона си

Той играе на няколко фронта и непрекъснато си търси нови „жертви“, така че логично прекарва доста време в социалните мрежи, онлайн приложенията и сайтовете за срещи.

 

4. Вие не сте единственото му „гадже“

Играчите не излизат с жени, те ги колекционират. Ето защо не очаквайте да сте единствената жена в неговия живот. Ако хвърлите един поглед към приятелите му в социалните мрежи, ще забележите, че близо 70 % са жени!

 

5. Обича да ви „пази само за себе си“

Или поне така казва. Не очаквайте да се запознаете с неговите приятели или семейството му скоро. Това предполага, че ще се задържите в живота му, а той не иска това. Играчът не смесва „бизнеса“ с удоволствието.

 

6. Той е интензивен

Играчът не следва правила, което е и част от дяволития му чар. Той звъни, когато иска, изчезва ненадейно, прави всичко със страст и динамика и гони единствено своята цел. Той знае какво иска – секс и знае как да го получи без да губи излишно време.

 

7. Той изчезва в мига, в който го почувствате близък

Един от най-яркочервените флагове, че си имате работа с Играч е способността му да изчезне, точно когато повярвате, че се сближавате. В момента, в който подхванете разговора за „отношенията“ ви, той ще се изпари без всякакви обяснения.

Коментари

Новини Варна