IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Живот
00:03 | 12 октомври 2018
Обновен: 10:35 | 17 април 2024

Седмичен хороскоп 15 - 21 октомври 2018 - БЛИЗНАЦИ

Ще се изненадате с възникването на нови професионални или бизнес възможности

По материала работи: Пламен Янков
Седмичен хороскоп 15 - 21 октомври 2018 - БЛИЗНАЦИ

Ако сте родени под знака на Близнаци тази седмица ще ви изненада с възникването на нови професионални или бизнес възможности. Новите идеи или предложения ще са шанс за вас да реализирате своя стара идея или да се възползвате в по-голяма степен от вече натрупан професионален опит. 


Бъдете отворени за нови професионални и бизнес възможности. През седмицата ще ви се наложи да разрешавате проблем свързан с документ, който ще бъде важен за семейството ви. 


Нещата ще се развиват бавно, чрез преодоляването на някои спънки или затруднения. Ще бъде важно да останете позитивни и да търсите дипломатични разрешения на възникналите пречки. 


През седмицата може да ви разстрои една неприятна новина или от финансов характер или свързана с човек, когото познавате. В някои случаи е възможна комбинация между двете. 


През седмицата ще бъдете ангажирани или ще следите отблизо пътуване или промени в живота на млад мъж. Възможно е той да бъде роден под знака на Рак, Скорпион или Риби. 


Тази седмица ще бъде благоприятна за пътуване за мъжете, ако то е свързано с настояща или бъдеща работа. 

Коментари

Новини Варна