IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Живот
00:04 | 12 октомври 2018
Обновен: 10:32 | 17 април 2024

Седмичен хороскоп 15 - 21 октомври 2018 - РАК

Ще ви се наложи да се ангажирате с финансови проблеми

По материала работи: Пламен Янков
Седмичен хороскоп 15 - 21 октомври 2018 - РАК

Ако сте родени под знака на Рак тази седмица ще ви се наложи да се ангажирате с финансови проблеми или дела, чието възникване е вследствие нечия грешка, предоверяване и макар по-рядко, измама. 


Внимание сега ще изискат всички ваши действия свързани с финансови документи и тяхното съхранение. 


Деца или млади хора от кръга ви приятели или роднини ще са причина за по-активна комуникация с други хора и размяна на различни новини свързани с тях. 


Седмицата вещае важно събитие свързано с раждането на бебе или с момиче. 


През тази седмица различни събития ще ви провокират да се завръщате към свои минали грешки и провали, вероятно защото сега ще ви се наложи да вземете поука от предишния си горчив опит. 


В някои случаи подобни събития от миналото ви ще имат свое продължение в настоящето ви, като следствие на грешни решения, за които сега ще ви се наложи да платите определена цена. 


През тази седмица любовния живот на ваши приятели ще достигне някаква кулминационна точка и в повечето случаи това ще се запомни с важно събитие като годеж, сватба, раждане на дете, преместване в нов дом или в друг град и др. 

Коментари

Новини Варна