IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Живот
21:46 | 19 октомври 2018
Обновен: 14:09 | 17 април 2024

Джуди Денч ще е звезда във киноадаптацията на мюзикъла „Котките“

83-годишната актриса трябваше да изпълни ролята на Гризабела в първата постановка на мюзикъла на лондонския Уест енд през 1981 г., но бе принудена да се оттегли от продукцията поради контузия

По материала работи: Слав Велев
Джуди Денч ще е звезда във киноадаптацията на мюзикъла „Котките“

Актрисата Джуди Денч се готви да е звезда в киноадаптация на режисьора Том Хупър по мюзикъла "Котките" на Андрю Лойд Уебър, съобщи Контактмюзик.

 

83-годишната актриса трябваше да изпълни ролята на Гризабела в първата постановка на мюзикъла на лондонския Уест енд през 1981 г., но бе принудена да се оттегли от продукцията поради контузия.

 

Сега Идрис Елба се готви да е в ролята на Макавити в новия филм, докато Дженифър Хъдсън ще е в тази на Гризабела. Актьорският състав включва също Иън Маккелън, Джеймс Кордън и Тейлър Суифт.

 

Новият филм ще бъде продуциран от Том Хупър, Тим Бивън, Ерик Фелнър и Дебра Хейуърд, а Стивън Спилбърг ще е изпълнителен продуцент.

 

Над киноадаптацията се работи от години, като Хупър, заснел "Клетниците", бе изразил желание да застане зад камерата.

 

 

 Мюзикълът "Котките" е шестото най-дълго представяно шоу в историята на лондонския Уест енд и четвъртото най-дълго задържало се на бродуейска сцена шоу.

 

dariknews.bg

Коментари

Новини Варна