IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Живот
01:00 | 22 октомври 2018
Обновен: 16:13 | 15 април 2024

Любовен хороскоп за ноември 2018 - Овен

Изпепелени от страст, покорени от спокойна любов или какви ще бъдете според астролозите?

По материала работи: Слав Велев
Любовен хороскоп за ноември 2018 - Овен

Овен

През ноември 2018 г., обстоятелствата, ще благоприятстват финансовото благоденствие и успеха на представителите на зодия Овен. Особен късмет в този месец ще имат онези от вас, които са ангажирани с бизнес. Позицията на планетите през този период, ще ви позволи да осъществите изцяло вашите амбиции. Използвайте всеки миг от ноември, за да постигнете това което искате. По отношение на връзките, също ще имате много добър период. Очакват ви много приятни събития и положителни емоции. Сега са възможни различни интересни и печеливши запознанства, които ще ви помогнат в бъдеще. Има и възможност за създаване на нови романтични отношения. В средата на месеца, е подходящо време за сключване на сделки и подписване на договори.

 

Любов и семейство

 

В края на есента много от вас, ще проявят своята любвеобилност. Въпреки това, трябва да сте предупредени, че не трябва да се опитвате да очаровате няколко представители на противоположния пол едновременно, в противен случай, ще останете без нищо. Тези, които проявят повече отговорност и предпазливост, ще се сдобият с лоялен и надежден партньор. Също този месец обстоятелствата, ще благоприятстват сключването на брак. Що се отнася до семейните двойки, се препоръчва да отделят повече време на близките си, отколкото на кариерата. Оставете допълнителната работа на някой от колегите си и прекарайте времето със семейството. В противен случай, заети с дела и задачи, няма да забележите как губите доверието и подкрепата на най-близките си.

Коментари

Новини Варна