IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Живот
01:24 | 22 октомври 2018
Обновен: 07:58 | 23 март 2024

Любовен хороскоп за ноември 2018 - Козирог

Изпепелени от страст, покорени от спокойна любов или какви ще бъдете според астролозите?

По материала работи: Слав Велев
Любовен хороскоп за ноември 2018 - Козирог

Козирог

Ноември 2018 г., ще бъде отлично време за творчески настроените представители на зодия Козирог. За другите представители на вашият знак, този период ще бъде изпълнен с експерименти и опити за промяна на нещо в живота. Може би не винаги ще получавате всичко, но не се разстройвайте и спирайте, а направете още един опит.Много от вас, ще се увлекат от различни течения във философията. През ноември, ще имате повече свободно време, както и възможност да си намерите собствено хоби. По отношение на взаимоотношенията с другите, не се предвиждат специални промени. Някои от представителите на вашият знак, ще решат временно да станат отшелници, ще изключат телефона си и ще избягат от градския шум. Определена полза от това ще има, така, ще може да разберете кой наистина заслужава доверието ви и на кого не може да разчитате.

 

Любов и семейство

 

През ноември е силно препоръчително, да не позволявате на другите да се намесват в личния ви живот. Зависимостта от мнението на другите, може много отрицателно да въздейства върху вашата връзка. Взимайте решения самостоятелно, не се поддавайте на убежденията на никого и искрено се интересувайте от живота на любимия човек. Сега си струва да отделите повече време на избраника си, да го подкрепяте и помагате. Само по този начин, не чрез искания и претенции, ще може да постигнете топли и доверителни отношения. Семейните представители на вашият знак, за момента трябва да забравят за собствените си проблеми и да помогнат на роднините, които отдавна се нуждаят от това. Възползвайте се от момента, за да установите по-топли взаимоотношения с близките си и да разрешите натрупали се проблеми.

Коментари

Новини Варна