IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Живот
01:30 | 22 октомври 2018
Обновен: 15:00 | 15 април 2024

Любовен хороскоп за ноември 2018 - Риби

Изпепелени от страст, покорени от спокойна любов или какви ще бъдете според астролозите?

По материала работи: Слав Велев
Любовен хороскоп за ноември 2018 - Риби

Риби

Краят на есента, за представители на зодия Риби, ще бъде период богат на различни събития. Повечето представители на вашият знак, ще имат желание да бъдат постоянно в центъра на вниманието и да постигат успехи във всички сфери на живота.Трябва обаче да се отбележи, че обстоятелствата може да не ви предоставят такива възможности. Трябва да сте предупредени и да се подготвите за това, че не всичко, което желаете, ще се сбъдне. Възможно е вашите искания да са прекалено високи и да трябва малко да намалите амбициите си.

 

Любов и семейство

 

Личният ви живот през ноември, ще се развива много благоприятно. Дори ако преди това, вашите отношения не са ви устройвали напълно, в този период ситуацията ще се промени по много положителен начин. Вашият избраник, ще започне да показва своята любов и загриженост към вас. Този месец, също ще бъде добър и за необвързаните представители на зодия Риби. Вероятността е голяма, отношенията, създадени през ноември, да бъдат силни и щастливи.Семейните сега ще се чувстват в пълна безопасност. По всяко едно време, ще усещате разбирането и подкрепата на близките си, а семейството ще бъде вашият щит от външните обстоятелства и проблеми. Сега нищо няма да може да унищожи семейната ви идилия, а у дома, ще се зареждате с нови сили и енергия.

Коментари

Новини Варна