IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Живот
01:18 | 22 октомври 2018
Обновен: 16:17 | 23 март 2024

Любовен хороскоп за ноември 2018 - Скорпион

Изпепелени от страст, покорени от спокойна любов или какви ще бъдете според астролозите?

По материала работи: Слав Велев
Любовен хороскоп за ноември 2018 - Скорпион

Скорпион

За повечето представители на зодия Скорпион, края на есента ще бъде богата на изненади и непредсказуеми обрати на събитията. Има вероятност през ноември, да трябва да защитите позицията си и да се биете за място под Слънцето. Сега трябва да покажете всички най-силни качества, да приложите стратегическите си способности и да сте готови да преодолеете препятствията. Втората половина на месеца, ще бъде по-интересна и вълнуваща благодарение на пътуванията. До края на месеца, ще бъдете в състояние да изясните всяка двусмислена ситуация и да намерите отговори на въпроси, които не са ви давали покой.

 

Любов и семейство

 

През ноември, при много от вас, ще се наблюдава, по-голямо желание за забавление, което може значително да повлияе на семейния бюджет. Препоръчително е, да възложите управлението на финансите на своя любим човек. В случай на несъгласие, не трябва да се ангажирате с изясняване на отношенията, защото, да докажете своята правота, все едно няма да можете. Що се отнася до възпитанието на децата, сега трябва да се съсредоточите върху личния пример. Намерете подходящо време, за да покажете на подрастващото поколение, как да се справя с домашните си задължения. В отношенията си с партньора, трябва да бъде по-внимателен и грижливи. Опитайте се да укрепите сърдечните връзки.

Коментари

Новини Варна