IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Живот
01:28 | 22 октомври 2018
Обновен: 16:25 | 20 април 2024

Любовен хороскоп за ноември 2018 - Водолей

Изпепелени от страст, покорени от спокойна любов или какви ще бъдете според астролозите?

По материала работи: Слав Велев
Любовен хороскоп за ноември 2018 - Водолей

Водолей

През по-голямата част от времето през ноември 2018 г., представители на зодия Водолей, ще бъдат ангажирани в работата. Този месец обещава да бъде много динамичен и наситен. Сега обстоятелствата, ще бъдат благоприятни за вас, така че лесно ще може да постигнете дори и най-амбициозните си цели. Ключът за успеха в този период, ще бъде вашата интуиция и съветите на опитни и значими хора. Също така има вероятност, да сте привлечени към някакво изкуство: например, може да поискате да се запишете в танцово училище или да се научите да рисувате. В останалото, ноември няма да ви пре-поднесе никакви неприятности, а ще се отличи с приятни новини, изненади и положителни емоции.

 

Любов и семейство

 

През ноември, ще се стремите към хармония и стабилност в отношенията. Отделете на близките си колкото е възможно повече внимание, грижете се за тях и не се скъпете за подаръци. Вашият партньор, несъмнено ще оцени вашите усилия. Предишните кавги и обиди, благополучно през този период, ще бъдат забравени и помирението ще продължи достатъчно дълго. Накрая ще получите това, което искате от дълго време. Семейните представители на вашият знак, сега също ще покажат широко скроената си душа, за да угодят на семейството и приятелите, като ги зарадват с приятни изненади. Вероятно, не винаги може да се назовете щедри и внимателни, понякога се случва, да забравяте за обещанията си, но сега ситуацията радикално ще се промени и ще бъдете много по-великодушни.

Коментари

Новини Варна