IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Живот
15:42 | 5 ноември 2018
Обновен: 09:47 | 27 април 2024

Следващите два дни варненци ще карат безплатно най-новите Jaguar и Land Rover

На 6-ти и 7-ми ноември имате възможност да се качите зад волана и да натиснете педала на тази прекрасна кола

По материала работи: manager
Следващите два дни варненци ще карат безплатно най-новите Jaguar и Land Rover

За трета поредна година почитателите на спортното и динамично шофиране, лукса и функционалността ще имат възможност да тестват най-новите и вълнуващи модели на Jaguar и Land Rover на специалното турне на двете марки – The Art of Performance и Above and Beyond Tour.

 

Тази година събитието за Варна ще се проведе на 6 и 7 ноември на паркинга на Гранд Мол. Без записвания и абсолютно безплатно можете да се насладите на екстрите на тези невероятни автомобили в работното време на Гранд Мол.

 

Моделите на Jaguar, които ще са на разположение за тестови шофирания по време на събитията ще бъдат спортният седан XE, комбинацията от стил и динамика XF, изключително пъргавият и мощен F-TYPE, първият кросоувър в историята на марката F-PACE и дръзкият и функционален Е-РАСЕ.

 

От луксозните всъдеходи на Land Rover, символи на лукс, комфорт и безгранични възможности, за тестови шофирания ще са налични спортният и динамичен Range Rover Sport, дръзката и авангардна дизайнерска икона Range Rover Velar, магнетичният и красив Range Rover Evoque, високопроходимият и функционален 7-местен Discovery и винаги готовият за семейни приключения Discovery Sport.

 

Мото-Пфое, като ексклузивен представител за марките Jaguar и Land Rover в България, отново ще бъде организатор и домакин на предстоящото събитие.

 

Коментари

Новини Варна