IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Живот
21:30 | 6 ноември 2018
Обновен: 17:47 | 17 април 2024

4 неща, които ще ви съживят след пиянство

Ето какво да направите, за да не пропилявате следващия ден

По материала работи: Слав Велев
 4 неща, които ще ви съживят след пиянство

Ако сте били на парти в петък и събота, неделята почти винаги е загубен ден. Имате махмурлук, изморени сте и ви се иска цял ден да си лежите в леглото и да гледате филми. Ето как да си възвърнете силите и да направите деня по-продуктивен.

 

1. Пийте много вода

 

За да избегнете махмурлука, пийте вода още след партито, преди да си легнете. Ако сте забравили тогава, изпийте 2-3 чаши вода след като се събудите. Това ще ви хидратира и ободри. През деня пийте много вода.

 

 

2. Храна

 

За да се заредите с енергия, трябва и да хапнете стабилно. Енергия = мотивация. Освен от алкохола, главата може да ви боли от глад, затова изяжте нещо вкусно.

 

 

3. Тренировки

 

Може да ви се струва смешно и невъзможно, но да потренирате е добро предложение. Естествено, няма да може да се натоварвате много, но поне ще се ободрите. Дори 30-минутна разходка сред природата, ще има добро влияние. Свежият въздух премахва главоболието.

 

 

4. Почистете и подредете

 

Ако наистина нямате сили да излезете, опитайте да сте активни поне вкъщи. Подредете гардероба, съдовете, изтрийте праха и ще се почувствате добре. Може да отидете и до кварталния магазин, такава разходка не би трябвало да ви измори.

 

Teenproblem.net

 

Четете още:  

 

Коментари

Новини Варна