IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 23°
Живот
00:06 | 12 ноември 2018
Обновен: 08:38 | 23 март 2024

2019 – годината на Земния глиган (Куче)

Вижте какво ви вещаят звездите според китайският хороскоп

По материала работи: Деян Михайлов
2019 – годината на Земния глиган (Куче)

Според китайския зодиак, годината на Земния глиган ще е изпълнена с късмет! 2019 г. е идеалното време както да изкарвате пари, така и да инвестирате. Годината на прасето ще е пълна с радост, приятелство и любов за всички зодии.

Това се дължи на символа на прасето - то привлича към себе си успех във всички сфери на живота (именно затова се препоръчва в дома, офиса ви, магазина или заведението ви да има статуетка на прасе).
Освен радостните моменти ще ви предстоят и различни изпитания през тази година и е важно да дадете всичко от себе си да се справите.

 

Куче


Годината на свинята ще е много динамична за Кучето в любовен и професионален план. Може дори да си намерите ново хоби. Превъзходните ви инстинкти ще ви помогнат да балансирате всички аспекти от живота си. Любовта и страстта ще са видими с просто око за околните, когато погледнат Кучето отстрани. Любовни афери и флиртове ще са често срещано изкушение за необвързаните Кучета през 2019-а. Усилията ви на работа ще бъдат забелязани от ръководството и преките ви шефове без да се налага сами да изтъквате успехите си. Но ще трябва да овладеете по-добре нещата във финансов аспект, ако управлявате собствен бизнес.

Коментари

Новини Варна