IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Живот
00:10 | 12 ноември 2018
Обновен: 09:58 | 20 април 2024

2019 – годината на Земния глиган (Заек)

Вижте какво ви вещаят звездите според китайският хороскоп

По материала работи: Деян Михайлов
2019 – годината на Земния глиган (Заек)

Според китайския зодиак, годината на Земния глиган ще е изпълнена с късмет! 2019 г. е идеалното време както да изкарвате пари, така и да инвестирате. Годината на прасето ще е пълна с радост, приятелство и любов за всички зодии.

Това се дължи на символа на прасето - то привлича към себе си успех във всички сфери на живота (именно затова се препоръчва в дома, офиса ви, магазина или заведението ви да има статуетка на прасе).
Освен радостните моменти ще ви предстоят и различни изпитания през тази година и е важно да дадете всичко от себе си да се справите.

 

Заек 

За Заека Годината на глигана ще е година на предизвикателства. Но с вашата силна воля и решителност ще сте способни да преодолеете всякакви препятствия. Не прекалявайте с тренировките в здравословен план. Това може да ви донесе известни проблеми. Предпазвайте се и не се претоварвайте. Избягвайте прекомерната консумация на червено месо и захар през тази година, защото има известен риск от развитие на някои заболявания, свързани с тях. В любовен план 2019-а ще бъде не особено бурна. Ще сте здраво стъпили на земята. Не ви очакват сложни взаимоотношения. Комуникацията ще ви е необходима, ако искате да изведете връзката си на следващо ниво. Успехът в кариерата ви ще зависи до голяма степен от детайлите. Не игнорирайте малките неща на работа.

Коментари

Новини Варна