Продукти:
300 г пилешки гърди
100 мл бяло вино
10-12 чери доматки
300 г къса паста
100 г моцарела
100 г пармезан
сол, черен пипер на вкус
250 мл течна сметана
2 скилидки чесън
Приготвяне:
В добре загрят тиган с малко мазнина сложете предварително овкусените със сол и черен пипер пилешки гърди. Запържете ги добре от двете страни, след което ги отделете в чиния. В същия тиган прибавете виното, нарязаните наполовина чери доматки, чесъна. След като доматките поомекнат може да сложите сметаната и настърганите сирена. Когато се разтопят, прибавете предварително сварената и отцедена паста, нарязаните на малки парчета пилешки гърди и завършете с още малко черен пипер.
az-jenata.bg
Четете още: Шоколад, чай и кафе за по-дълъг живот
Коментари