IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Живот
00:10 | 14 ноември 2018
Обновен: 14:05 | 6 май 2024

Годишен любовен хороскоп за 2019 - КОЗИРОГ

Ще бъде време за любов, за намиране на сродна душа или начало на перспективна връзка

По материала работи: Пламен Янков
Годишен любовен хороскоп за 2019 - КОЗИРОГ

Тази година ще бъде време за любов, за намиране на сродна душа или начало на перспективна връзка. Моите очаквания са това да бъде човек от същото населено място, където живеете или от същата държава. Националността или религията няма да бъдат определящи. 2019 за съжаление носи раздяла в голям брой семейства, чието начало може да е започнало или предизвестено през 2018. 


Определено поне единият от партньорите ще бъде емоционално травмиран и "изхабен" за нова стабилна връзка. Разбира се, времето лекува и е твърде рано, да се правят подобни заключения. 


2019 носи повече събития свързани с бременност, с раждане на дете, дори и там, където никой не планира подобни преживявания. 


Успехи или други изненадващи събития в живота на дете (предимно момиче) ще са повод за специални преживявания и събирания. 


Голямо влияние върху живота ви и върху вземането на важни, съдбовни решения ще изиграе мъж роден под знака на Козирог, Телец или Дева. 


Хора от тези три зодиакални знака ще са в основата на големи изненади в живота ви през 2019. 


Младите мъже Козирог ще имат благоприятна година за промяна чрез преместване, но това няма да бъде планирано събитие. Където и да се случи, то ще бъде следствие на изненадващи събития в семейството или в обществото, където живеете. 

Коментари

Новини Варна