IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Живот
00:05 | 14 ноември 2018
Обновен: 12:09 | 4 май 2024

Годишен любовен хороскоп за 2019 - ЛЪВ

Бъдете внимателни

По материала работи: Пламен Янков
Годишен любовен хороскоп за 2019 - ЛЪВ

Ще ви се наложи да се погрижите за роднини родени под знака на Стрелец, Овен или Лъв. Бракът на роднини родени под знака на Рак, Скорпион или Риби ще бъде поставен на изпитание. 


2019 вещае събития свързани с раждането на момче, с развитието на ваш син, племенник или друг млад човек от семейството ви. 

2019 ще бъде много важна за семейството или за брака ви. Главните събития ще бъдат свързани с вашия брачен партньор или с роднина от мъжки пол. 

През тази година ще ви зарадват различни важни събития в живота на роднини родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей. 


През 2019 мнозина ще преживеят неочаквана радост свързана с момиче или с млада жена. В някои случаи тя може да е личност от кръга роднини на вашия брачен или интимен партньор. 

2019 няма да бъде най-добрата година за начало на романтична връзка. Ако все пак създадете такава, бъдете внимателни, търпеливи през периода на нагаждане на характера ви с този на вашия партньор. 


Не допускайте натяквания на минали грешки и въобще или гледайте с оптимизъм напред или просто тази връзка няма да има шанс. 

Любовна връзка с момиче от друг град или държава може да предизвика необходимостта от промяна по местоживеене. 
Младите жени ще преминат през период на неприятности и емоционална турболенция, в който ще могат да разчитат единствено на собствените си ресурси, воля и сила на духа. 

Коментари

Новини Варна